Almere City FC wint eerste oefenwedstrijd ruim

De profs van Almere City FC hebben de eerste oefenwedstrijd in voorbereiding op het nieuwe seizoen gespeeld. Op het sportpark van FC Weesp werd met 6-0 gewonnen van een talententeam van amateurclub afc DWS uit Amsterdam.

De drie treffers in de eerste helft werden gemaakt door twee keer Oussama Bouyaglafen en Jelle Goselink. In de tweede helft scoorden Damon Mirani, Anwar Bensabouh, Ayouba Kosiah voor de ploeg van trainer Ole Tobiasen.

Alle 22 selectiespelers van City kwamen in actie op sportpark Papenlaan, alle spelers speelden één helft.

De ploeg van trainer Ole Tobiasen is sinds vorige week bezig aan de voorbereiding op het seizoen 2020-2021. Het laatste weekend van augustus speelt Almere City FC de eerste competitiewedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie.

Geschreven door