Openingstijden Flevoziekenhuis terug naar normaal

Vanaf woensdag 1 juli is het Flevoziekenhuis elke dag geopend van 6.30 – 22.00 uur. Dit zijn de ‘oude’ openingstijden die golden vóór de coronacrisis. De screening bij de hoofdingang blijft voorlopig gehandhaafd om veilige zorg te kunnen bieden. De hoofdingang is alleen bedoeld voor patiënten en bezoekers van het ziekenhuis, medewerkers maken gebruik van een aparte in- en uitgang.

Door de uitbreiding van de openingstijden kunnen de poliklinieken (weer) avondspreekuren draaien en hebben bezoekers van apotheek de Brug weer normaal toegang tot de apotheek in de centrale hal

Screening

Bij de screening bij de ingang vragen medewerkers van het ziekenhuis naar klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en koorts. Dit geldt voor patiënten met een afspraak én voor bezoek. Eventueel krijgen zij een mondmasker.

  • Patiënten zonder klachten mogen doorlopen naar de afdeling of polikliniek waar zij moeten zijn.
  • Patiënten met klachten gaan naar de COVID-polikliniek in het ziekenhuis. Hier ontvangen wij alle patiënten die klachten hebben die passen bij het coronavirus. Uw afspraak vindt plaats in de COVID-polikliniek.  

Geschreven door