Update ernstig ongeval cascadepark

Zaterdag jl heeft er een ernstig ongeval plaats gevonden in het Cascade park ter hoogte van het vlot in het water. Kinderen waren een verjaardagsfeest aan het vieren.

Door nog onbekende redenen zijn twee kinderen onder het vlot terecht gekomen. Door ouders en omstanders zijn ze met moeite onder het vlot vandaan gehaald. de overige kinderen zijn behoorlijk geschrokken.

Door de grote inzet van de hulpverlening hebben de kinderen na reanimatie levend het terrein kunnen verlaten. Met de lifeliners zijn ze vervoerd naar het Amsterdam UMC locatie VU. Ze zijn daar opgenomen op de IC. Inmiddels is een kind van de beademing af. Het andere kind wordt nog beademd. Er is nog geen verwachting uitgesproken over of de meiden er goed vanaf komen en of er blijvende schade hebben. Immers zijn zijn zonder levensteken onder het vlot vandaan gehaald.

Geschreven door