ASC Waterwijk knokt zich naar gelijkspel tegen Huizen.

Eersteklasser sv Huizen had het duel tegen tweedeklasser Waterwijk zeker anders voorgesteld, de ploeg van trainer Arnold Klein was het eerste kwartier heer en meester maar verzuimde om het verschil in doelpunten uit te drukken. Diverse spelers van Huizen wisten het doel echter niet te vinden. Na 20 minuten kreeg Waterwijk de eerste corner te nemen maar daar kwam niets uit. Waterwijk kwam nu beter voor de dag er kwam meer ruimte op het middenveld en was men ook herhaaldelijk voor het doel van Huizen te vinden maar echt doelrijpe kansen deden zich niet voor.

Inzet

Doordat de ploeg van trainer Ben Vis een enorme dosis inzet toonde werd het steeds lastiger voor Huizen om een gaatje te vinden om tot scoren te komen. Aan de andere kant had Waterwijk zomaar de leiding kunnen nemen toen de Huizen-keeper te lang treuzelde met uitverdedigen maar geluk had dat Waterwijk niet alert reageerde.

Meer grip

In de tweede helft had Waterwijk de zaakjes beter voor elkaar en kreeg veel meer grip op de wedstrijd. Jammer was wel dat de zuiverheid ontbrak want anders had men zeker kunnen scoren. Beide partijen wisselde nog wat spelers maar dat leverde uiteindelijk niet het gewenste resultaat op.

Gezien de tweede helft was de puntenverdeling wel de beste verhouding en mochten zowel Huizen als Waterwijk niet ontevreden zijn en blijven beiden team kansrijk voor de volgende ronde.

Geschreven door