Beds&Bedding opent megastore in Almere Centrum

Goed slapen is belangrijk. Daar weten ze bij Beds&Bedding alles van. De speciaalzaak heeft zich na een afwezigheid van 6 jaar opnieuw gevestigd in Almere Centrum. Aan de Traverse 8-10 gingen op 29 juli de deuren open van een megastore van ruim 1900m2. In de winkel kunnen klanten terecht voor bedden, matrassen, beddengoed en aanverwante accessoires van bekende merken van hoge kwaliteit.

Linnenboetiek en slapen als in een hotel

De megastore in Almere is de derde winkel voor Beds&Bedding maar heeft een bijzondere primeur. Het Nederlandse bed- en badmodemerk Van Dijck heeft een eigen linnenboetiek in de winkel. Hier worden luxe dekbedden, kussens, dekbedovertrekken uit hun collectie verkocht, maar ook de fijne handdoeken en badjassen waar het merk bekend om staat. Andere merken die zijn vertegenwoordigd zijn Koninklijke Auping, Caresse en het toonaangevende boxspring-merk Norma. Daarnaast is Beds&Bedding exclusief verkoper voor de grootste Amerikaanse beddenfabrikant Serta. De heerlijke bedden van dit merk staan in de kamers van verschillende tophotels wereldwijd. Dus wie thuis wil slapen als in een sjiek hotel moet zeker een kijkje gaan nemen.

Ondernemer Ron Heruer is blij weer terug te zijn in Almere en denkt een mooi toevoeging te zijn aan het winkelgebied in Almere Centrum: “We denken dat veel Almeerders ons nog wel kennen en hopen hen weer snel in onze winkel te mogen verwelkomen. Maar ook mensen buiten Almere die op zoek zijn naar kwaliteit en een goed advies zullen ons vanwege de bereikbaarheid en gunstige parkeertarieven vast snel weten te vinden. Zolang de voorrang strekt geven we bij elke aankoop een leuk openingscadeau weg”.

Beds&Bedding zit aan de Traverse 8-10 en meet als straks de bovenverdieping ook in gebruik is genomen ruim 1900m2. Verhuurder is Unibail-Rodamco-Westfield.

Geschreven door