Start trainingen en oefenwedstrijden Almeerse amateurclubs.

FC Almere speelt a.s zaterdag de eerste oefenwedstrijd. Om 11.00 uur trapt de ploeg af bij tweedeklasser asv Dronten waarna later in augustus nog oefenduels volgen tegen HBOK,sv Marken,Unicum en TOB.  Verder gevolgd door bekerwedstrijden. Op 19 september start dan de competitie.

ASC Waterwijk start Maandag 10 augustus de training. De eerste oefenwedstrijd staat gepland op zaterdag 15 augustus bij sv Zandvoort om 14.00uur. Later volgen er nog wedstrijden tegen DCG, Unicum en Jos/Watergraafsmeer.

SC Buitenboys start zaterdag 8 Augustus de training voor het komend seizoen. Zaterdag 15 augustus om 15.00 uur speelt men het eerste oefenduel tegen NVC. Later  volgen nog de duels tegen Ajax 2, OSV en Sporting Almere.

Sporting Almere begint de eerste training op maandag 10 augustus. Oefenwedstrijden worden er gespeeld tegen asv Ankeveen op 22 augustus om 14.00 uur en op 1 september om 20.30 uur tegen Buitenboys. Verder volgen de bekerwedstrijden.

Waterwijk zondag start de eerste training op 9 augustus waarna op 15 augustus de eerste oefenwedstrijd tegen Everstein staat gepland.

Van Forza Almere is nog niets bekend.

foto: Mark Steur trainer van SC Buitenboys wil het nieuwe seizoen hoge ogen gooien met zijn ploeg in de derde klasse.

Geschreven door