Gewonde bij schietincident industrieterrein Poldervlak| Update: politie treft wapen aan

Woensdagmiddag 23 september rond 17.00 uur heeft een schietincident plaatsgevonden op industrieterrein Poldervlak aan de Splijtbakweg in Almere Buiten.

De hulpdiensten werden groots ingezet, waaronder het traumateam dat werd ingevlogen per helikopter. Het slachtoffer werd samen met de trauma-arts met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Wat vooraf gegaan is aan het incident, is nog niet bekend.

Inmiddels is er een burgernet bericht uitgegaan dat de politie op zoek is naar een witte VW Caddy, Het kenteken begint met 29, Mocht u de wagen zien rijden of weet u iets van dit misdrijf af, bel 112. Handel niet zelf.

Inmiddels is het gehele terrein afgesloten en wordt er onderzoek gedaan door de recherche Midden Nederland

Mogelijk wapen gevonden | Update

Woensdagavond is een bos langs de afrit van de A6 in Muiderberg deels afgezet. Volgens NH Nieuws is daar mogelijk het wapen gevonden dat bij het schietincident in Almere is gebruikt. Er vliegt ook een politiehelikopter boven het gebied, omdat de dader of daders mogelijk in het bos zitten.

Foto AS Media

Geschreven door