Uitbreiding blauwe zone Stedenwijk

Op basis van de ontvangen petities van bewoners voor het instellen van een blauwe zone is besloten om deze straten toe te voegen.

De straten die worden toegevoegd aan de blauwe zone en worden voorzien van een blauwe streep zijn:

  • Amsterdamweg 2 t/m 54 (inclusief het aangrenzend hofje aan de achterzijde)
  • Nijmegenweg 1 t/m 60

Bewoners waarvan de straat niet voorzien is van een parkeerplaats, kunnen eveneens voor een ontheffing blauwe zone en voor de bezoekersapp in aanmerking komen.

De straten die hiervoor in aanmerking komen en toegevoegd worden aan de blauwe zone, maar niet worden voorzien van een blauwe streep zijn:

  • Alkmaargracht
  • Haarlemplein
  • Enschedepad

De uitvoering is, als de weersomstandigheden gunstig zijn (droog weer), naar verwachting in oktober 2020 klaar. Bewoners die in het uitbreidingsgebied wonen, krijgen door middel van een brief van Parkeerservice P1 tijdig bericht over de te nemen stappen. De ontheffingen blauwe zone worden ook hier kosteloos verstrekt aan de bewoners van de betreffende straten.

Ervaart u op termijn parkeeroverlast? U kunt op eigen initiatief per straat een verzoek voor uitbreiding van de blauwe zone bij ons indienen. Heeft u nog vragen dan kunt u bellen tijdens werkdagen met (036) 534 3202 of stel uw vraag via info@parkeerservicealmere.nl

Geschreven door