Waterwijk-zondag onderuit bij PVC. (3-0).

Het was een gelijkopgaand duel in het begin, Waterwijk zette de gastheren soms  onder druk en er waren zelfs mogelijkheden voor een doelpunt maar Melvin Kremer en Sem Kleijne Snuverink kwamen niet tot scoren. In de voorlaatste minuut voor de rust kwam PVC  op voorsprong terwijl Waterwijk eerder al had moeten scoren. De rust ging dan ook in met 1-0.

In de tweede helft moest doelman Dylan van Beek zich laten vervangen door een blessure. Invaller doelman Mykel Mulder verving hem uitstekend. Mulder veroorzaakte even later zelf een strafschop maar pakte de elfmetertrap fraai. Later in de wedstrijd nog een strafschop voor PVC maar ook deze penalty pakte Mulder uitstekend. Toch was het snel 2-0 voor de thuisclub en leek Waterwijk verslagen.

De Almeerders kwamen echter  goed terug en had de 2-1 op de schoen maar Roy Holdinga kwam net niet tot scoren. Niet veel later een strafschop voor Waterwijk maar deze werd gestopt door de PVC-doelman. Nu werd het conditioneel zwaarder voor Waterwijk en moest dan ook nog een derde treffer toestaan. Hierna nog een paar kansjes maar het bleef bij deze stand en had Waterwijk gevochten voor wat het waard was. Komende week nog een inhaalduel voor de beker en dan wacht a.s. zondag de competitie.

Geschreven door