Stad & Natuur annuleert alle evenementen in oktober 2020

Vanwege de nieuwe landelijke richtlijnen die maandagavond door de regering zijn aangekondigd heeft Stad & Natuur besloten dat ze alle evenementen voor oktober annuleert. De Kinderboerderijen blijven wel geopend en de lessen voor scholen gaan ook door.

De volgende activiteiten worden geannuleerd:

  • Dierendag op zondag 4 oktober op Kinderboerderij Den Uylpark en Kinderboerderij de Beestenbende
  • De jeugd heeft de toekomst op zondag 4 oktober op Stadslandgoed de Kemphaan
  • De Perenplukmiddag (eerder Appelplukmiddag) van woensdag 7 oktober op Stadslandgoed de Kemphaan
  • alle zondagopenstellingen van Het Klokhuis
  • de geplande activiteiten voor de herfstvakantie
  • de Nacht van de Nacht op zaterdag 24 oktober

Medio oktober besluit Stad & Natuur of er nog wel activiteiten rondom de kerst kunnen plaatsvinden.

Wat kan er nog wel?

Gelukkig hoeven Kinderboerderij De Beestenbende en Kinderboerderij Den Uylpark niet hun deuren te sluiten! Zoals de afgelopen periode al steeds het geval was is er beperkte toegang mogelijk, bezoekers krijgen bij de ingang een zogenaamd schapennummer. Als deze op zijn, moet er even gewacht worden tot iemand anders het terrein verlaat.

Ook de speurtochten van Stad & Natuur zijn de komende tijd online te koop. Bij Kinderboerderij de Beestenbende en Kinderboerderij Den Uylpark kan de speurtocht Vinny het Varken gedaan worden, die deels op het terrein en deels door het omliggende park gaat.

In het Vroege Vogelbos zijn 2 speurtochten, Lammetje Luit en de Wolf in schaapskleren. En op Stadslandgoed de Kemphaan kun je op stap met Baron Vos, die je deze keer meeneemt in de wereld van de biodiversiteit.

Alle speurtochten zijn online te koop via www.stadennatuur.nl, klik op winkel.

Bron Persbureau Almere

Geschreven door