Politie op zoek naar verdachte van straatroof

De politie is op zoek naar een verdachte die op 21 juli dit jaar een straatroof pleegde in de Almeerse Muziekwijk. In het programma Bureau Flevoland liet de politie gebleurde beelden zien van de mogelijke verdachte. Dit omdat de jongen vermoedelijk minderjarig is.

De verdachte krijgt een week de tijd om zich te melden bij de politie. Doet hij dit niet, dan geeft de politie binnenkort de originele beelden vrij. Het gaat om een jongen tussen de 12 en 15 jaar met een donkere huidskleur en kort zwart haar. Hij draagt een trainingspak met een paars/blauwgroen jasje. De broek is zwart met een witte bies aan de zijkant die tot op de knie loopt.

Op 21 juli van dit jaar lopen twee meisjes in het Muzenpark in Muziekwijk als deze jongen ze benadert. Hij filmt de meisjes en slaat eentje op de billen. Het slachtoffer probeert haar moeder te bellen als ze voelt dat haar zonnebril van haar kleding gestolen wordt.

De jongen rent na het incident in de richting van station Muziekwijk. De verdachte was tijdens het incident samen met een andere jongen. Deze jongen bemoeide zich niet met de roof, maar rent wel weg met de verdachte meld omroep flevoland

Geschreven door