Weer overval op T-Mobile shop in Almere

Zaterdagmorgen rond 11.00 uur heeft een overval afgespeeld aan de Noordeinde in Almere Buiten

In het winkelcentrum zijn veel politieagenten aanwezig. In het winkelcentrum ligt een gevallen scooter. De politie heeft de handvaten van de scooter afgeschermd. Mogelijk dat de verdachte tijdens zijn vluchtpoging is gevallen. De scooter is afgevoerd voor nader onderzoek. Agenten zijn de andere winkels ingelopen opzoek naar eventuele getuigen.

Een ambulance is met spoed opgeroepen. Een persoon is door de overval onwel geworden. Die is ter observatie overgebracht naar het ziekenhuis. Tot nu toe is door de politie nog geen signalement van de verdachte uitgegeven. Het is onduidelijk of al iemand is aangehouden. De afgelopen maanden wordt Almere geteisterd door veel overvallen op telefoonwinkels. Zo is dit vorige maand ook overvallen

Herkent u deze schooter, heeft u informatie of bent u getuigen geweest. De politie is op zoek naar informatie. Bel 0900-8844 of 0800 7000. Overvallers moeten zitten.

Foto AS Media

Geschreven door