Vrouw gewond na val in woning in Almere Buiten | Update

Dinsdagmiddag rond 14.30 uur heeft een ongeval in een woning plaatsgevonden aan de Pastelstraat in Almere Regenboogstraat

Een vrouw is gevallen in de woning en raakte daarbij gewond. Het slachtoffer werd door het ambulancepersoneel gestabiliseerd en vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto AS Media

Update (politie)

**De ambulance had inmiddels ook de traumahelikopter opgeroepen**Naar aanleiding van een ongeval op de Pastelstraat in Almere Buiten waar een persoon een verdieping naar beneden was gevallen, reden wij (politie) met optische en geluidssignalen achter de ambulance aan naar de Hakkelaar op de A1 bij Muiden. De ambulance had inmiddels ook de traumahelikopter opgeroepen voor de acute behandeling van mogelijk intern letselBij het tankstation was inmiddels de #traumahelikopter vanuit vliegveld Volkel geland zodat de trauma-arts specialistische hulp kon bieden aan het slachtoffer. Uiteindelijk bleek de inzet van de trauma-arts niet nodig en konden de ambulances doorrijden naar het ziekenhuis. De taak van de politie was op dat moment de traumahelikopter bewaken en bij het opstijgen de weg af te zetten zodat er geen schade ontstaat door de sterke windverplaatsing van de rotorbladen. Het is niet bekend wat de situatie van het slachtoffer op dit moment is.

Geschreven door