Almeers hulpproject maakt kans op Oranje Fondsprijs

Het project Vriendschap op Maat is één van de veertig kanshebbers voor een prijs die het Oranje Fonds uitlooft.

Vriendschap op Maat is een initiatief van de Almeerse vrijwilligersorganisatie VMCA. Het publiek kan via internet stemmen op één van de genomineerden.

Het Almeerse initiatief is bedoeld om vrijwilligers als maatje te koppelen aan volwassenen met een psychiatrische achtergrond. Zij hebben vaak problemen met het aangaan en onderhouden van vriendschappen.

Drie projecten maken kans op de prijs van 15.000 euro van het Oranje Fonds. De winnaar wordt dit voorjaar bekend. De kanshebber met de meeste internetstemmen doet automatisch mee, naast negen projecten die door een jury geselecteerd worden. (foto: Oranje Fonds)

Geschreven door