Finale Flavourland via livestreams vanuit Poppodium De Meester

De finale van Flavourland, dé popprijs van Flevoland vindt plaats op donderdag 11 februari 2021. Natuurlijk wel met aanpassingen, zodat alles veilig gebeurt. Deze editie kan het publiek vanwege de coronamaatregelen alleen via livestreams de Flevolandse popprijs volgen. Bekijk de finale live om 20.00 uur vanuit Poppodium De Meester via Facebook.

Vier finalisten

Vanwege de maatregelen is ook het aantal finalisten gehalveerd. De finalisten zijn Man Do, Michael Vaillent, Lil MG, (uit Almere), Doubland en The Wild Hunt (uit Lelystad). Ook alle voorrondes waren alleen via livestreams te volgen. Per voorronde ging één vakjury-prijswinnaar direct door naar de finale. Ook kon het publiek online stemmen op hun favoriet. Aan het einde van de laatste voorronde was duidelijk wie online de meeste stemmen van het publiek had gekregen om medefinalist te worden.

Wat valt er te winnen

Prachtige (geld)prijzen, optredens, dikke beker en één jaar roem tot minimaal de provinciegrenzen. Als kers op de taart plaatst de winnaar van Flavourland automatisch voor de halve finale van de Grote Prijs van Nederland 2021.

Waar kan je kijken?

De Finale van Flavourland kan je live bijwonen via www.facebook.com/poppodiumdemeester, www.facebook.com/flavourlandmusic, www.facebook.com/corneel0320 en www.facebook.com/Kunstlinkflevoland, waarop je ook de voorrondes kan terugkijken.

Over Flavourland

Flavourland is dé popprijs voor alle bands & acts uit de provincie Flevoland, georganiseerd door Kunstlink Flevoland in samenwerking met poppodia Corneel, De Meester en De Klos. Flavourland wordt ondersteund door de Provincie Flevoland. Meer info op: www.flavourland.nl

Geschreven door