Steekincident in Almere Muziekwijk

Maandagavond rond 18.55 uur heeft een steekincident plaatsgevonden in een woning aan de Contrabasweg in Almere.

Een man van 18 jaar uit Almere is maandagavond gewond geraakt door een of meer messteken in de Muziekwijk. Volgens een politiewoordvoerder is het slachtoffer buiten op straat of in het Muzenpark gestoken door één of meerdere verdachten. Het slachtoffer is met een ambulance van de Contrabasweg naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet duidelijk hoe ernstig de verwondingen zijn. Een buurtbewoonster hoorde rond 19.00 uur wat kabaal: “Daarna hoorde ik geschreeuw en toen kwam er politie en sirenes en een helikopter”.

Een deel van de Pianoweg was maandagavond afgezet. De politie deed sporenonderzoek in een woning aan de Contrabasweg en op straat, onder meer op een parkeerplaats bij Station Muziekwijk. Volgens verslaggever Marvin Hop zocht de politie met een zaklamp naar spullen in het gras.

De politie hoopt dat getuigen van het steekincident zich melden als ze tussen 18.30 uur en 19.00 uur iets vreemds hebben gezien in of rond het Muzenpark. Ook wordt omwonenden met een bewakingscamera gevraagd om de beelden te bekijken. Heeft u informatie over dit incident, neem dan contact op met 0900-8844 of misdaad anoniem 0800-7000

Foto AS Media

Geschreven door