KNVB-beker: kraker tussen Ajax en PSV vervroegd, NEC-VVV afgelast.

Door de sneeuw die het afgelopen weekend in Nederland is gevallen, heeft de KNVB besloten om 2 bekerduels te vervroegen. Het gaat om Excelsior-Vitesse en de kraker tussen Ajax en PSV. De wedstrijd tussen NEC en VVV-Venlo is zelfs helemaal afgelast. Over Heerenveen-Feyenoord is (nog) niks bekend.

De wedstrijd tussen Ajax en PSV werd eigenlijk om 21:00u gespeeld. Maar aanstaande woensdag trappen we een uurtje eerder af. Dat gebeurde in overleg met de teams en ESPN.

Geen veldverwarming

Vanwege de aanhoudende sneeuw en vorst lukt het niet om het veld in Nijmegen op tijd wedstrijdklaar te hebben. In de Goffert beschikken ze helaas niet over veldverwarming. Het is de noodzaak dat het duel vóór volgende week woensdag wordt ingehaald.

De halve finales van de KNVB Beker staan begin maart ingepland

Geschreven door