Rene Koster van Football Talent BV en Ferry Los van FLEE Events zijn een partnership overeengekomen.

Op maandag 1 Februari zijn René Koster van Football Talent BV en Ferry Los van FLEE Events een partnership overeengekomen omtrent REF18. Het betreft hier een overeenkomst met als doel beide organisaties te versterken en gezamenlijk te streven naar een sterke allround dienstverlening voor het amateurvoetbal in Nederland omtrent scheidsrechterzaken.

Football Talent is een allround voetbalorganisatie die voetbalverenigingen ontzorgt in de dagelijkse praktische en organisatorische zaken. Tevens biedt het professionele voetbaltrainingen in alle geledingen van de organisatie.

Talenten binnen de vereniging.

Doelstelling is het ontwikkelen van talent binnen een vereniging op zowel bestuurlijk, organisatorisch als voetballend vlak, waarin alle aspecten, intern als extern, de aandacht krijgen die het verdient.

FLEE Events staat voor sportieve evenementen voor iedereen, ook met een smalle beurs. Waar met passie, gevoel en plezier een onvergetelijk evenement neergezet wordt waarbij de wensen van de klant overtroffen worden. Met REF18 bieden zij een uniek ontwikkelprogramma voor professioneel scheidsrechtersbeleid! En ontzorgen u in het volledige proces en zetten het beleid naar wens neer zodat scheidsrechterzaken ook bij jouw vereniging staat als een huis!

Kijk voor meer informatie op www.footballtalent.nl, www.flee.events en www.ref18.nl

Geschreven door