Almeerders kopen de grootste

Mannen in Almere kopen het vaakst de grootste maat condooms. Dat blijkt uit onderzoek in opdracht van de verkoopsite condoom.nl.

Volgens het Grote Condoomonderzoek 2020 denken Almeerders de grootste maat (nota bene maat 69) nodig te hebben. Mannen in het Zeeuwse Kapelle en in Almelo zijn bescheidener bij hun aankopen. Groot geschapen zijn ook veel kopers in Rotterdam en Tweede Exloërmond (Drenthe).

Bij de gegevens gaat het uitsluitend om online-verkopen van het bedrijf zelf. Uit Zuid-Holland, Noord-Holland en Brabant kwamen de meeste bestellingen, maar die cijfers zijn niet omgerekend naar de inwoneraantallen van de provincies.

Overigens komt Flevoland niet voor in de top-3 van grote maten en zijn alleen Almeerders uitschieters. Het is ook goed mogelijk dat juist vrouwen onder de indruk zijn van hun partner, want zij doen 41 procent van alle condoomaankopen.

Geschreven door