30 mei organiseert de FlevoWeekendShow voor stichting ALS de pannenkoek bak dag

Tim en Niels Lunstroo gaan zondag 30 mei weer pannenkoeken bakken en verkopen voor de Stichting ALS Nederland. De Almeerse jongens hadden vorig jaar ook al een succesvolle actie georganiseerd. Ze bakten toen bijna driehonderd pannenkoeken voor dit goede doel.

Dat record hopen Tim en Niels dit jaar ruimschoots te verbreken. Wie hun actie wil steunen kan een bestelling opgegeven bij hun moeder Danielle Lunstroo-de Jong door een e-mail te sturen naar d.lunstroo@gmail.com

DJ René
van Omroep Almere, en ambassadeur van de ALS Stichting Flevoland, komt op 30 mei ook langs om een extra gift te doen voor de pannenkoekenbakkers. “Indien wij weer veilig kunnen uitzenden ga ik deze kanjers natuurlijk in de live uitzending uitnodigen samen met iemand van de stichting”, aldus René. “Laten we de stichting ALS Nederland helpen om deze vreselijke ziekte de wereld uit te brengen.” Om dat mogelijk te maken is wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en een behandeling van deze dodelijke spierziekte hard nodig. Jaarlijks krijgen 500 mensen in Nederland de diagnose ALS. Een behandeling tegen deze slopende ziekte is er nog niet.

DJ René, ambassadeur Flevoland, steunt de actie van Tim en Niels. (Foto: Lennart van den Berg)

Geschreven door