LOF Zomerspecials bij Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders

LOF is dit jaar weer terug in augustus! Bij Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders kun je een hele maand lang elk weekend meedoen met mooie workshops.

Kom in extase tijdens de Silent Disco Ecstatic Dance of wandel met chi onder leiding van trainer Evert. Yogafanaten kunnen meedoen aan deugdenyoga onder begeleiding van Uniek Yoga of op yoga-avontuur tijdens de ouder & kind yoga met Helen Purperhart. En voor de mensen die durven: een ijsbad volgens de Wim Hof Methode door Bart Pronk.

Twee jaar geleden werd het eerste LOF Festival georganiseerd, vanwege de aanhoudende coronamaatregelen wordt dit jaar wederom een coronaproof variant georganiseerd voor alle levensgenieters en bewuste mensen die eens iets anders willen doen.

Workshops

Zondag 1 augustus 10.00 – 14.00 uurWim Hof Methode IJsbad
Vrijdag 6 augustus 19.00 – 21.00 uurSilent Disco Ecstatic Dance
Zondag 15 augustus 10.00 – 11.00 en 11.30 – 12.30 uurOuder & Kind-yoga
Zondag 22 augustus 08.30 – 10.00 uurChi-wandeling workshop
Vrijdag 27 augustus 19.00 – 21.00 uurSilent Disco Ecstatic Dance
Zondag 29 augustus 09.30 – 10.45 uurDeugdenyoga

Wat is LOF?

De LOF zomerspecials vinden plaats aan de rand van een uniek natuurgebied, de Oostvaardersplassen. Voor mensen die geprikkeld willen worden en die niet vies zijn van een beetje ‘Out of the Box’. Wel ZEN, maar niet zweverig. Gewoon genieten in het hier & nu. Waarbij LOF staat voor Lichaam & Geest, Ontdekken in de Natuur, Feest & Flow

Reserveren voor de LOF Zomerspecials, kan via www.ovpalmere.nl. Hier vindt je tevens meer informatie over Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders, het gebied en de overige activiteiten.

De LOF Zomerspecials worden georganiseerd vanuit een samenwerking tussen Staatsbosbeheer, Stad & Natuur Almere, Almere City Marketing en de gemeente Almere.

Foto: Sven Kraaijenbrink

Bron Persbureau Almere

Geschreven door