Squash Almere leidt internationale jeugdspelers op.

Op de banen van Squash Almere zullen vanaf september nationale en internationale jeugdspelers worden opgeleid voor het hoogste niveau. Het squashcentrum gaat onderdak bieden aan de NL Squash Academy.

profspeler

Bondscoach Ken Flynn is aangetrokken om training te geven in Almere. Flynn was jarenlang zelf profspeler en gaat nu de NLS Academy op technisch vlak leiden. Flynn wil de sport in Flevoland gaan promoten en zo proberen om meer kinderen kennis te laten maken met squash. Thony Schwab van Squash Almere ziet de Academy als laatste puzzelstuk naar een volwaardige en vooral complete squashclub. Volgens Schwab zou het fantastisch zijn als de Academy jeugdspelers klaarstoomt voor het eredivisieteam van Almere.

Een mooi initiatief van de club die zeker vervolg gaat krijgen.

Geschreven door