FC Utrecht Voetbalkamp in de zomervakantie bij AS’80.

Geniet tijdens het FC Utrecht Voetbalkamp in de zomervakantie in Almere bij AS’80 op 19 en 20 augustus, hoe het is om te trainen zoals bij de FC Utrecht Academie. Het FC Utrecht Voetbalkamp is voor alle kinderen van 7 tot en met 13 jaar.

Er is een programma samengesteld door de professionals uit de FC Utrecht Academie dat motiveert om te werken aan techniek, inzicht, motoriek, specifieke kwaliteiten, mentaliteit en teamspel. Het voetbalkamp waar kinderen super enthousiast vandaan komen omdat ze niet alleen beter hebben leren voetballen maar ook beter hebben leren samenspelen.

Persoonlijke aandacht en meer dan voetbal

Er wordt tijdens het FC Utrecht Voetbalkamp getraind in kleine groepen. In kleine groepen kunnen de spelers meer persoonlijk aandacht krijgen. Dit zorgt ervoor dat hen meer bijgebracht kan worden op technisch en tactisch vlak en daarnaast op persoonlijk en sociaal vlak. Door sport kun je zo veel meer leren dan alleen beter voetballen, we helpen de kinderen zich ook op sociaal en persoonlijk vlak te ontwikkelen. 

Head of Coaches en trainers

Het FC Utrecht Voetbalkamp in Almere bij AS’80 staat onder leiding van een Head of Coaches van de FC Utrecht Academie. Tijdens het FC Utrecht Voetbalkamp wordt de training verzorgd door verschillende goede trainers. Dit zijn trainers van de FC Utrecht Academie, talentvolle trainers van RAC-clubs (een samenwerkingsverband tussen Regionale Amateurclubs en FC Utrecht) en talentvolle trainers van AS’80 die extra worden opgeleid door FC Utrecht.
Als je nog vragen en of opmerkingen hebt over het FC Utrecht Voetbalkamp bij AS’80, neem dan contact op met experience@fcutrecht.nl.

Geschreven door