Amateurcompetitie komend weekend van start.

Komend weekend mogen de voetbalamateurs weer aan de bak en dat levert zeker weer mooie wedstrijden op. Bij de Almeerse clubs heeft het zaterdagteam van Sporting Almere zich inmiddels teruggetrokken en hoopt volgend jaar toch weer met een team te kunnen starten. Zowel Waterwijk als Almere werden uitgeschakeld voor een vervolg in de beker, maar  willen graag in de competitie meer laten zien!

In de zaterdag tweede klasse A gaan ASC Waterwijk en FC Almere een interessante competitie tegemoet. Speelde men vorige seizoen in de Utrechtse hoek nu staan de Noord Hollandse clubs centraal. FC Almere gaat het zaterdag in een uitwedstrijd opnemen tegen ASV Arsenal terwijl Waterwijk begint met een vrije zaterdag gezien dat deze afdeling uit dertien teams bestaat, (Purmersteijn heeft zich eerder al teruggetrokken). Iedere week is er dus een club vrij.

Vertrouwen,

Derdeklasser SC Buitenboys gaat zaterdag op bezoek bij sv Kadoelen en gezien de goede beker reeks gaat men met veel vertrouwen  proberen de eerste punten binnen te halen. De sterk aanvallende Almeerse ploeg wil het grote scorend vermogen graag handhaven. Of Kadoelen dit gaat toelaten weten we later. 

Het zaterdagteam van Forza Almere gaat het in de vierde klasse opnemen tegen BZC’13 in een thuiswedstrijd. De ploeg van Martijn Sluijk wil lekker mee gaan draaien en is dan ook gebaat bij een eerste winstpartij.

Zondag vierdeklasser Waterwijk ontvangt Ardahanspor en Forza zondag moet op bezoek bij de Volewijckers. Ook hier wil men goed gaan presteren want de eerste klap is altijd een daalder waard.

Geschreven door