Komend seizoen geen zondag 1 team voor ASC Waterwijk

Nadat het zaterdagteam van Waterwijk het afgelopen seizoen formidabel presteerde en het zondag 1 team het ook naar behoren deed moet de club het komend seizoen toch zonder 1e zondag team doen. Jammer mede doordat men op zondag toch weer aardig aan de weg timmerde met de zondagselectie

Smaakte naar meer

Nadat drie seizoenen geleden Geruillo Koenders een contract tekende bij de club uit Almere-Stad en door corona het eerste seizoen niet heel lekker liep ging het afgelopen seizoen een stuk beter. In de vierde klasse draaide men leuk mee en dat smaakte naar meer.Geruillo Koenders heeft getracht om het zondagteam weer wat meer glans te geven en dat lukte het afgelopen seizoen aardig, de selectie groeide naar elkaar toe en werd het een hechte groep die aardig voetbal liet zien.

Supportersgroep

Geruiilo Koenders: ” Op de zondag was er een vaste supportersgroep die ons altijd steunde, en dat was een mooi bewijsstuk dat we op de goede weg waren. Helaas kan dit komend seizoen geen vervolg krijgen. Doordat ik aan het bouwen was aan mijn bedrijf Koenders Sport & management kon ik dit niet meer combineren met Waterwijk en heb dat aangegeven bij de club en hopende dat men een nieuwe trainer kon vinden voor het komende seizoen. Uiteindelijk bleek dat er geen trainer gevonden kon worden die mijn werk voort kon zetten, jammer voor deze groep die zeer enthousiaste spelersgroep  en ook zeker voor mij want een vervolg geven aan iets waar we goed mee bezig waren wil iedereen. Of de groep bij elkaar blijft weet ik niet maar ik hoop wel dat ze binnen de club hun weg weer vinden “. aldus Geruiilo Koenders die straks hoopt met zijn bedrijf toch noch iets voor ASC Waterwijk te kunnen betekenen.

Geschreven door