ASC Waterwijk en SC Buitenboys sluiten oefencampagne af met remise.

Waterwijk heeft dinsdagavond de laatste oefenwedstrijd afgewerkt, bij vv Unicum in Lelystad werd het na negentig minuten  1-1.Het werd een aardige wedstrijd met kansen over en weer. Unicum had wel de betere kansen maar benutte deze niet. De spits was wel een lastige opponent voor Waterwijk en kwam dan ook gevaarlijk door maar wel of niet in buitenspelpositie was de vraag, uiteindelijk scoorde hij wel en was Waterwijk-doelman Devyon Cornelia kansloos: 1-0. Even later weer een mogelijkheid maar nu was de Waterwijk-doelman de baas. 

Na de rust een sterker Waterwijk dat dan ook later op 1-1 kwam door Lesley Vlieger die een mooie actie van Benjamin Vis en Randy Peaper bekwaam afrondde: 1-1. Hier bleef het bij en was dit wel de juiste uitslag. 

Leuke wedstrijd

Buitenboys speelde tegen het Amstelveense Sporting Martinus en beide partijen maakte er een leuke wedstrijd van. Kansen waren er voor beide teams maar het bleef eerst nog dubbelblank. Later beet Martinus goed van zich af en scoorde dan ook de 0-1. Buitenboys kwam echter goed terug maar voor de rust kwam men niet aan scoren toe. In het tweede bedrijf twee ploegen die goed aan elkaar gewaagd waren maar doelpunten bleven vooralsnog even uit. Uiteindelijk kwam dan toch de verdiende gelijkmaker voor Buitenboys en was Davy Altorf de man die scoorde: 1-1. Hierna nog een open wedstrijd maar deze stand veranderde niet meer  en was dit ook wel de goede uitslag.

Bekercompetitie

Komende zaterdag de eerste bekerwedstrijden en gaat Waterwijk op bezoek bij Nieuwland in Amersfoort aanvang hier is 14.30 uur.

Buitenboys speelt op eigen veld tegen sv Diemen en dat duel vangt aan om 15.00 uur.Tot slot speelt FC Almere zaterdag bij KFC in Koog a.d. Zaan en deze wedstrijd begint om 17.00 uur.

Geschreven door