Oefenduels voor Almere City tegen Köln en SV Meppen

Almere City FC heeft het oefenprogramma in de voorbereiding op het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie nagenoeg rond. De Almeerders spelen onder andere oefenwedstrijden tegen twee Duitse tegenstanders: Bundesliga club 1.FC Köln en SV Meppen, dat in de Duitse 3.Liga speelt.

De Almeerders beginnen komende zaterdagmiddag de oefencampagne met een oefenwedstrijd in Weesp tegen SC Heerenveen O23. Komende dinsdag 6 juli neemt de ploeg van de nieuwe trainer Gert Jan Verbeek het in Swifterbant op tegen een regioteam uit Dronten. Volgende week vrijdag 9 juli treffen de Almeerders Jong FC Utrecht op sportpark Zoudenbalch in Utrecht.

1.FC Köln
City FC vervolgt de oefencampagne met een oefenwedstrijd tegen MVV op 14 juli. Op 17 juli bezoekt het Duitse SV Meppen de provincie Flevoland. De locatie waar dit oefenduel wordt afgewerkt is nog niet bekend. Op 23 juli volgt een oefenwedstrijd aan de Krommedijk tegen FC Dordrecht, dat komend seizoen onder leiding staat van oud Almere City coach Michele Santoni. Op 27 juli oefenen de Almeerders tegen NAC uit Breda.

De oefencampagne wordt afgesloten met een oefenwedstrijd tegen Bundesliga club 1.FC Köln in het Yanmar stadion. Deze wedstrijd wordt gespeeld op 30 juli, 31 juli óf op 1 augustus. Dit oefenduel is door Almere City nog niet officieel bekend gemaakt. Almere City FC spreekt op haar website over een gerenommeerde tegenstander, terwijl op de kalender van clubwebsite van 1.FC Köln een oefenwedstrijd tegen Almere City is opgenomen.

Geschreven door