Bekerduels komend weekend. Nog kansen voor Forza (zat.)en Waterwijk (zon.).

Zaterdag worden er nog diverse bekerwedstrijden afgewerkt voor de Almeerse amateurclubs. Doordat FC Almere en ASC Waterwijk de eerste twee duels verloor is men uitgeschakeld voor een vervolg van de districtsbeker. SC Buitenboys (derde klasse) wist twee duels te winnen en is door naar de volgende ronde. Wel speelt de ploeg van Mark Steur morgen nog op eigen veld tegen het Amsterdamsche TOB.

Herstel van Almere kan Zuidvogels opbreken…

FC Almere gaat op bezoek bij de Zuidvogels in Huizen dat nog strijd voor een plek in de volgende ronde. FC Almere kan daar dus nog roet in het eten gooien als men de ploeg van Michael van den Berg verslaat. Almere trainer Charly Olf hoopt zaterdag een ploeg te zien dat alles zal geven en ook aan scoren toe komt, Een beetje zelfvertrouwen kan de ploeg momenteel best gebruiken.  

ASC Waterwijk zou tegen sv Loosdrecht de laatste bekerwedstrijd spelen maar bij Loosdrecht heeft men te maken met corona dus gaat dit duel niet door. Beiden clubs waren ook al uitgeschakeld. 

Nog kansen voor Forza…

Het zaterdagteam van Sporting Almere komt evenmin in het veld daar het bestuur de zaterdag selectie afgelopen week terug trok uit de competitie. Trainer Sandor Augustijn haakte al eerder af bij de club.  Forza Almere ontvangt zaterdag Nederhorst en heeft nog kansen op vervolg in de beker. De Almeerders staan een punt achter op VOP. Hier dus nog spanning genoeg.

Winst.

Waterwijk (zondag) krijgt Roda’46 op bezoek en heeft nog kansen in de beker, bij een gelijkspel is men door naar de volgende ronde maar trainer Geruillo Koenders wil voor de winst gaan met zijn ploeg.”We willen er alles uithalen” laat de coach weten.

Geschreven door