Leuke wedstrijden voor Almeerse voetbalamateurs.

Zaterdag de volgende speeldag voor de voetballers uit Almere. De competitie is nu drie weken bezig en de resultaten zijn wat wisselvallig. Hopelijk is dat zaterdag anders.

ASC Waterwijk wacht in de 2e klasse nog steeds op de eerste competitie winst, tegen resp. CSW en BFC werd verloren. De wedstrijd van zaterdag biedt weer mogelijkheden als men op eigen veld Benschop ontvangt dat tegen Buitenboys met 0-1 onderuit ging. Als de ploeg van trainer Ben Vis compleet kan uitkomen en de kansen weet te benutten zit er zeker winst in. Het afronden van de mogelijkheden lukte het de Almeerders nog niet optimaal maar dat kan zaterdag zomaar anders zijn! Hier begint men om 15.00 u. 

Moeilijk scoren.

In diezelfde klasse krijgt SC Buitenboys bezoek van PVCV, een ploeg die twee punten behaalde uit drie duels. Ook bij Buitenboys heeft men moeite met scoren gezien de kansen die men creëert. Als de ploeg van Mark Steur vanaf het begin goed in de wedstrijd zit komen er weer genoeg kansen maar doelpunten beslissen nu eenmaal het duel. Om 14.30 u. is hier de aftrap.

Een klasse lager moest FC Almere vorige week haar meerdere erkennen in Odysseus (1-2). Zaterdag krijgt men in een uitduel te maken met het Huizense AH ‘78. De ploeg uit Huizen wist slechts een puntje te behalen dus zal zeker sterk gemotiveerd zijn. FC Almere zal in deze wedstrijd weer alles moeten geven om een goed resultaat te halen. De jonge ploeg van trainer Sandor Augustijn moet nog wel wat leren maar de opwaartse lijn zit er wel in. Soms is het overleg voor het doel niet optimaal en mist men te veel kansen. Hopelijk is dat zaterdag beter verzorgd en komt men als overwinnaar uit de strijd. Dit duel begint om 14.30 u.

Wegpoetsen.

Tot Slot krijgt Forza Almere op eigen veld te maken met BVV ‘31 en wil de nederlaag van vorige week snel wegpoetsen. BVV heeft drie punten uit twee duels terwijl Forza zes punten behaalde uit drie wedstrijden. Bij Forza is men super gemotiveerd en kan in thuiswedstrijden nog wel eens uithalen. Hier start men zaterdag om 14.30 u.

Later verslagen van deze duels op Omroep Almere Sport.

Geschreven door