Conflict jongeren resulteert in messenzwaaien

Afgelopen week kregen wij de melding van een conflict op het busstation Almere Oostvaarders. Een alerte melder zag hoe een jongen een mes tevoorschijn haalde en hiermee een stekende beweging maakte naar een andere jongen.

Hierna ging de jongen met het mes en een andere jongen ervandoor. De melder die zicht kon houden gaf de positie door wat op de Ambonstraat bij het Montessori College resulteerde in de aanhouding van twee jongens in de leeftijd van 14 en 15 jaar oud. Het mes werd op aanwijzen van omstanders aangetroffen in de struiken.

Ten tijde van het conflict was het erg druk op het busstation Oostvaarders. Heeft u dit zien gebeuren of kent of bent u de tegenpartij? Neem dan contact op met Politie Almere Buiten 0900-8844

Wist je dat?- Het dragen van een keukenmes of ander niet-strafbaar mes in sommige gevallen wel degelijk strafbaar is? Praat met uw kinderen over het gebruik van messen op straat!- Je kunt vanaf 9 oktober tijdelijk ongestraft jou wapens bij de politie kan inleveren.

Foto Politie Almere

Geschreven door