ASC Waterwijk aanvoerder Jimmy de Haas: “ We gaan met een goed gevoel de derby in “.

Veel aandacht voor de topper a.s. zaterdag in Almere tussen Waterwijk en FC Almere. Ook bij Waterwijk is men positief gestemd gezien het resultaat. Aanvoerder Jimmy de Haas geloofd in een leuke wedstrijd met veel spannende momenten.

Stimulans

“ We hebben in drie wedstrijden aardig gepresteerd en dat is voor ons een stimulans om tegen de stadgenoot hiermee door te gaan. We hebben twee jaar geleden wat routine van FC Almere erbij gekregen en dat was niet verkeerd gezien de jeugd die bij ons door kwam.

De teamgeest is momenteel uitstekend en dat draagt ook bij aan het succes.Ook buiten het veld zijn we uitgegroeid tot een vriendenploeg, de jeugdige spelers passen zich voortreffelijk aan en dat is mooi meegenomen “.

Geen onderschatting

“ Weten we dit niveau vast te houden kunnen we nog ver komen, in deze competitie maar het is nog lang en we krijgen nog diverse lastige tegenstanders. 

Verder weten we wat een derby met zich meebrengt en zullen we FC Almere zeker niet onderschatten. De motivatie is groot bij deze selectie en gaan we zaterdag een mooie pot voetbal neerzetten en hopen dan ook als overwinnaar uit de strijd te komen “.

We rekenen op een mooie pot voetbal waar nog lang over gesproken zal worden!

Geschreven door