Voorbeschouwing Amateurvoetbal…

In de zaterdag tweede klasse A staat er voor ASC Waterwijk weer een aardig duel op het programma. De Almeerders moeten zaterdag op bezoek bij sv Zandvoort. Waterwijk verloor vorige week onverdiend van HBOK en zal nu zeker met een goed resultaat uit Zandvoort terug willen komen. In punten staan beiden clubs gelijk maar de Almeerders speelde een duel minder. Of trainer Ben Vis zijn ploeg morgen op scherp heeft staan zal later uit de uitslag blijken.

In dezelfde klasse heeft FC Almere zaterdag een vrije dag.

Strijd leveren

Een klasse lager gaat koploper SC Buitenboys de strijd aan met het Edamse EVC. De Edammers staan drie punten op Buitenboys achter maar bij winst komen de twee ploegen op gelijke hoogte. Voor de beker versloeg Buitenboys dinsdag Amstelveen en zit dus nog steeds in een vlo. Of de ploeg van Mark Steur dit zaterdag een vervolg kan geven zal blijken.

Vierdeklasser Forza Almere gaat op bezoek bij koploper Eemnes dat nog ongeslagen is. Bij winst kunnen de Almeerders aardig richting koploper kijken gezien de afstand dan maar twee punten is en heeft Forza ook nog een duel minder gespeeld. Zaak dus voor trainer Wim Vinck om zijn ploeg goed voor te bereiden.

Winst is welkom

Bij de zondagclubs gaat ASC Waterwijk naar TOG dat nog geen punt verspeelde, Waterwijk staat vijf punten op de Amsterdammers achter dus winst zou niet verkeerd zijn. Coach Geruillo Koenders is ook zeker van plan om zijn ploeg op scherp te zetten, het jonge team wil dit seizoen graag goed presteren. 

Later meer over deze wedstrijden op Omroep Almere.

Geschreven door