Nipte nederlaag voor Waterwijk zondag.

In de vierde klasse heeft ASC Waterwijk een kleine nederlaag geleden. Bij Geuzen Middenmeer trok men uiteindelijk met 2-1 aan het kortste eind.

De beginfase was voor Waterwijk dat veel balbezit had en ook regelmatig op de helft van de tegenstander te vinden was. Ondanks het vele balbezit was het toch de thuisclub die de leiding nam: 1-0. Hierna was het weer de beurt aan de Almeerders die diverse kansen creëerden en uit een aanval werd een Waterwijk -speler aan zijn shirt getrokken en dat gebeurde binnen het strafschopgebied, de toegekende strafschop werd door Jorg van Eck binnen geschoten :1-1. Deze stand stond er ook bij de rust.

Slordig spel.

De tweede helft kenmerkte zich doordat Waterwijk veel slordiger speelde en de thuisclub meer grip kreeg op het duel. Zij creëerde ook diverse kansen maar doelpunten bleven vooralsnog uit. Waterwijk deed zeker wel wat terug maar kreeg minder vat op het spel van de tegenstander en leed men steeds weer balverlies. In de 74e minuut werd dat de ploeg fataal en wist Geuzen Middenmeer de 2-1 te maken. Waterwijk had hierna alle moeite om het spel weer naar zich toe te trekken en wist dan ook niet meer tot scoren te komen. Het bleef bij deze stand en kregen de Almeerders iets te weinig zeker gezien het spel van de eerste helft.

Komende wedstrijd ontvangt Waterwijk Ankaraspor op sportpark Rie Mastenbroek.

Geschreven door