Ruim verlies voor zaterdag vierdeklasser Forza Almere.

Bij Zuidoost United heeft Forza Almere de wedstrijd niet naar de hand kunnen zetten. De ploeg van Wim Vinck had moeite met het spel van de tegenstander, de snelle buitenspelers waren gevaarlijk via de zijkanten. Forza dat af en toe slecht uitverdedigde liep dan ook tegen een treffer aan, een penalty zorgde ervoor dat de thuisclub de leiding nam 1-0. De scheidsrechter liet eerst nog doorspelen maar gaf uiteindelijk toch de strafschop. Na de wedstrijd bekende de leidsman dat hij fout had gehandeld maar Forza had daar niets meer aan. Forza ging dus op jacht naar de gelijkmaker en kreeg die dan ook door Jordy Dool 1-1. United had snel het antwoord klaar en scoorde dan ook heel snel de 2-1. 

Gelijke hoogte

In de tweede helft deed Forza alles om weer op gelijke hoogte te komen en die leek er ook aan te komen maar via een counter was het de thuisclub die scoorde 3-1. Hierna nog de kans voor Forza om uit een vrije schop tot scoren te komen maar ook dat lukte niet en liep United later uit naar 5-1. Op de valreep viel bij Forza ook nog een speler uit en was de strijd gestreden en moest men genoegen nemen met deze geflatteerde nederlaag.

Geschreven door