Overval woning in Almere Haven

Twee mannen zijn dinsdagavond omstreeks 21.30 een woning binnengedrongen aan de Kimwierde in Haven.

Dat meldt de politie op twitter. Er werd hard op de deur gebonsd en de bewoonster opende de deur, twee mannen stormde de woning binnen Nadat ze de woning hadden doorzocht verlieten de twee mannen het appartement zonder buit, aldus een politiewoordvoerder.

De politie werd een half uur later gealarmeerd. De daders zijn niet meer in de omgeving van het appartementencomplex aangetroffen. Volgens de politie hadden de twee mannen een donkere huidskleur. Het tweetal droeg bivakmutsen en handschoenen en sprak vloeiend Nederlands.

Van de twee daders is een beperkt signalement bekend:

Verdachte 1: man met donkere huidskleur en tenger postuur, zwarte kleding, zwart masker of bivakmuts. Hij droeg een capuchon en had ook handschoenen aan. De man sprak Nederlands zonder accent of dialect.
Verdachte 2: Tengere man met een donkere huidskleur, ongeveer 1.75 tot 1.80 meter lang, droeg zwarte kleding; zwart masker of bivakmuts,. Ook hij droeg een capuchon en had ook handschoenen aan. De man sprak Nederlands zonder accent of dialect.

Heeft u iets gehoord of gezien, neem contact op met de politie via 0900-8844 of misdaad anoniem 0800-7000

Geschreven door