Almere City FC doet zichzelf tekort en blijft op 0-0 steken.

Het is Almere City weer niet gelukt om de volle winst binnen te halen tegen tegenstander Telstar.. In eigen stadion kwam men niet verder dan 0-0.

Het spel zag er weer wat beter uit als de wedstrijd hiervoor maar doelpunten maken bleek wel weer een te grote opgave. In de eerste helft waren er wel kansen om te scoren maar dit lukte uiteindelijk niet.

Brutaler

In het begin van de 2e helft begon Telstar wat brutaler te worden en  moest de debuterende doelman Nordin Bakker zijn klasse tonen na een fraai schot van Telstar aanvoerder Sven van Doorn. Bakker was na een kwartier spelen in de ploeg gekomen, nadat keeper Agil Etemadi geblesseerd het veld moest verlaten. Almere bleef zoeken naar de winst maar de zuiverheid ontbrak op bepaalde momenten. Duijvestijn was in de slotfase dichtbij en Puriel zag zijn inzet op de paal belanden. Uiteindelijk bleef het 0-0 en daarmee deden de Almeerders zichzelf tekort.

Nog steeds hekkensluiter.

Almere blijft hekkensluiter van de Keuken Kampioen Divisie en wacht nog altijd op de eerste overwinning onder de nieuwe trainer Alex Pastoor. Volgende week spelen ze een uitwedstrijd tegen FC Dordrecht en winst zou een mooi resultaat zijn en kan men weer een plaats klimmen op de ranglijst.

Geschreven door