Slagerij Cor Verhoef is niet meer weg te denken uit Almere-Haven.

Het zal geen geheim zijn dat keurslager Verhoef al vele jaren de toon aangeeft in Almere-Haven. Het familiebedrijf heeft natuurlijk al lang bewezen over uitstekende kwaliteiten te beschikken. De vele eigengemaakte vleeswaren zijn een begrip in Almere en omstreken. Verder is de klantgerichtheid en klantvriendelijkheid een van de mooie eigenschappen van het bedrijf. 

Met zijn vrouw en zonen en de medewerkers vormt Cor Verhoef een eenheid die bewonderenswaardig is en ook mede de sleutel is voor het succes wat ze al jaren hebben.

Vele prijzen.

Slagerij Verhoef maakt zelf op ambachtelijke wijze worst en niet onverdienstelijk en won hier diverse prijzen mee.Tijdens de Nationale Slagers Vakwedstrijden in Utrecht heeft Slagerij Verhoef namelijk vier hoofdprijzen gewonnen met hun eigen gemaakte producten: de Carpaccio Ossenworst, Amsterdamse Leverworst, Gelderse Gekookte Worst en de Vleessalade. Ambachtelijke slagers. Kortom kwaliteit verloochend natuurlijk niet en daar genieten vele klanten van en deze zijn dan ook wekelijks bij de keurslager te vinden. Tevens zijn er voor de feestdagen fraaie schotels te bestellen. 

We kunnen dus rustig stellen dat Keurslager Verhoef na ruim 32 jaar niet meer weg te denken is in Almere-Haven.

foto: Cor Verhoef en zijn vrouw met achter hen de mooie prijzen die men won voor de gemaakte kwaliteit.

Geschreven door