Politie heeft uw hulp nodig

Aan de Kornwierde in Almere Haven is zaterdag 26 februari een schietincident geweest. Daarbij raakten twee personen van 14 en 20 jaar gewond.

Rond 23:00 uur is er bij een woning aangebeld, waarna er meerdere schoten zijn gelost. Twee personen werden geraakt en zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Ze zijn beide aanspreekbaar. De recherche is gisteravond meteen een onderzoek begonnen om te achterhalen wat er precies is gebeurd.

Maar de toedracht is nog onduidelijk.

Na het schieten sloegen twee personen, geheel in het donker gekleed, op de vlucht. Heeft u iets gezien, gehoord of heeft u camerabeelden waar verdachte personen of voertuigen op staan in de omgeving? Neem dan contact met de politie op 0900-8844 of misdaad anoniem 0800-7000 ook via bijgaand formulier kunt u de politie verder informeren.

!http://www.politie.nl/…/03getuigen-gezocht-van…

Geschreven door