Vijf dagen kermis in Almere Haven

De kermis in Almere Haven wordt gehouden van woensdag 6 tot en met zondag 10 april. De kermis is te vinden op het parkeerterrein van sporthal Almere Haven aan de Stadswerf, vlak bij de locatie waar de Almeerse kermis nagenoeg direct na de komst van de eerste woningen ooit is begonnen.

De openingstijden van de kermis zijn: woensdag en vrijdag van 13.00 tot 23.00 uur, donderdag van 14.00 tot 23.00 uur, zaterdag van 12.00 tot 23.00 uur en zondag van 13.00 tot 21.30 uur. Op zaterdag 9 april start de kermis van 12.00 tot 14.00 uur met een geluidsarme kermis. Dat betekent dat tussen 12.00 en 14.00 uur alle geluidsinstallaties en special effects uitgaan en de lichten worden gedimd. Zo is de kermis in Almere Haven geschikt voor mensen die wél van kermisattracties houden, maar niet tegen te veel prikkels kunnen, zoals mensen met autisme, ADHD, epilepsie of hooggevoeligheid. Maar natuurlijk zijn alle andere kermisliefhebbers ook van harte welkom.

Liefhebbers van de Wipp, de Breakdance, de Pusher en het Doolhof kunnen vijf dagen lang hun hart ophalen. Ook de fans van churros, nougat en suikerspinnen komen zeker aan hun trekken. In totaal staan er 15 attracties op deze gezellige familiekermis.

Op vrijdag 8 april wordt de inmiddels bekende MEGA kortingsdag gehouden. Die dag zijn alle attracties met korting toegankelijk. De kortingen zijn te vinden bij de attracties op de kermis.

Meet en greets

Ontmoet je lievelingskarakter en ga woensdag op de foto met Bing. Deze meet en greet begint om 15.00 uur. Zondag komt de populaire kermisclown Desalles op bezoek, ook om 15.00 uur.

Meer info: www.almeersekermis.nl

Geschreven door