Waterwijk (zon) laat Kismet puntloos vertrekken.

Met het kleinst mogelijke verschil heeft Waterwijk Kismet met lege handen weggestuurd. De eerste helft was het gezapig aan Waterwijk kant maar na de rust kwam men beter in de wedstrijd.

Waterwijk begon afwachtend  aan de wedstrijd en hierdoor creëerde de tegenstander meer kansen. Rond het 20ste minuut begon Waterwijk iets meer haar eigen positiespel te spelen en dat resulteerde in de eerste kansen. Deze kansen werden uiteindelijk niet benut en moest het de tweede helft maar gebeuren.

Dieptepass.

Men begon wel sterk aan de tweede helft maar echte kansen waren er niet.  Uiteindelijk werd er van achteruit een goede dieptepass gespeeld en die kwam terecht bij Daniël Durand, hij speelde bal goed breed op de spits Marouan Bougrich die de bal rustig achter de keeper kon schuiven :1-0.Hierna wist WAterwijk de wedstrijd wel naar zich toe te trekken maar de zuiverheid ontbrak om uiteindelijk meer goals te scoren. Kismet was ook niet in staat om het de Almeerders echt lastig te maken en eindigde dit duel in 1-0 en was Waterwijk daar niet ontevreden mee.

Waterwijk had met diverse jeugdspelers in de ploeg weer laten zien dat je als ploeg toch de winst naar je toe kan trekken door een eenheid te vormen.

Komende wedstrijd gaat Waterwijk op bezoek bij JSV Nieuwegein.