Optisport Almere organiseert gratis Aqua’Probeerweek voor jong en oud

Werken aan vitaliteit is nu belangrijker dan ooit | Optisport Almere – Van maandag 9 mei t/m vrijdag 13 mei is het bij Optisport zwembad Almere Stad, Almere Poort en De Vrijbuiter mogelijk om gratis 2 Aqua’ Groepslessen naar keuze uit te proberen.

Met deze Aqua’Probeerweek benadrukt Optisport het belang van werken aan vitaliteit en wilt zij inwoners van Almere stimuleren om weer samen in beweging te komen.

Samen bewegen werkt stimulerend
Middels de Aqua’Probeerweek kunnen mensen die nog geen lid zijn van Optisport zwembad Almere Stad, Almere Poort of De Vrijbuiter vrijblijvend kennismaken met het aanbod Aqua’Groepslessen.

Optisport Almere hoopt met de Aqua’Probeerweek zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen op laagdrempelige wijze, om op die manier samen met de gast te werken aan een gezond lichaam en een positieve mindset. “Indien mensen nog niet weten welke groepsles bij hem of haar past, helpen we graag bij de keuze. Dat is één van de mooie dingen aan dit vak; zien dat iemand helemaal past bij een bepaalde bewegingsvorm en daarmee het beste uit zichzelf haalt”, Roger van Dam Locatiemanager Optisport Almere.

Optisport

Optisport is specialist in de exploitatie en het beheer van zwembaden, ijsbanen, sporthallen en multifunctionele sport- en welzijnscentra, maar ook van private voorzieningen als fitnesscentra. In de ruim 300 accommodaties verspreid over 80 gemeenten brengen 2.250 Optisport medewerkers jaarlijks 20 miljoen bezoekers in beweging!

Meer informatie over Optisport: www.optisport.nl/almere

Geschreven door