Musical Almere brengt de productie Charley, de komische musical

Musical Almere presenteert Charley, de komische musical. Een Nederlandse productie van Jon van Eerd, bekend van o.a. Moeder, ik wil bij de revue, Mamma Mia en Harrie neemt de benen. Michael Reed is verantwoordelijk voor de muziek. Charley, de komische musical is op 17 juni 2022 te zien in de grote zaal van de Kunstlinie te Almere.

Het verhaal

Om twee jonge verliefde stelletjes uit de brand te helpen, komt Charley er al gauw achter dat het voor hem niet in de wieg is gelegd om door te gaan als vrouw. Hij wordt er toe gedwongen om zich voor te doen als een charmante tante. Als dan blijkt dat de vaders van de stelletjes ook nog eens verliefd worden op hem…haar… lijkt de poppenkast compleet. Tot overmaat van ramp ook nog eens de lang verloren liefde van Charley, Ella van Vlissingen, arriveert samen met de échte tante.

Kortom, een komisch stuk waarin u kunt genieten van puik acteerwerk, verschillende dansstijlen zoals de s-s-s-s-samba en de Charleston en vooral een hoop humor!

Over Musical Almere

Musical Almere is met bijna 40 leden één van de grootste actieve musical verenigingen van Flevoland. Onze doelstelling is om één keer per jaar een mooie en meeslepende productie neer te zetten. Dit doen wij op een zo professioneel mogelijke manier: een groots theater, licht, geluid, projectie, decor, pompeuze kostuums en een geweldige cast.

In 2011 was Musical Almere voor het eerst in het theater te bewonderen met de productie Amerika Amerika van Jos Brink. In de jaren daarna volgden diverse musicals als Petticoat, De 3 Musketiers, The Wiz, Scrooge, Ciske de Rat en onlangs is The Addams Family ter uitvoering gebracht.

Musical Almere heeft in de afgelopen 11 jaar laten zien van alle markten thuis te zijn door zowel dramatische als komische producties te presenteren. Tapdans, showdans en zelfs schermen maken wij ons eigen om zo voor de meest ultieme voorstelling te verzorgen en het publiek mee te slepen in de beleving.

Kijk voor meer informatie op www.musicalalmere.nl

Geschreven door