Slogan Floriade vervangen; kaartjes goedkoper

De organisatie van de Floriade heeft een nieuwe slogan gekozen. “Kom genieten van het groene leven’ sloeg onvoldoende aan.

De gekozen kreet wordt nu: ‘Geniet van een geweldige dag vol groen’. Uit onderzoek bleek dat de oude pay-off te weinig mensen aansprak. Het is één van de maatregelen die zijn getroffen om alsnog meer bezoekers naar het evenement te trekken.

Een ingrijpend besluit is ook het verlagen van de entreeprijs naar 29 euro. In de zomermaanden zou een kaartje voor een volwassene aanvankelijk 35 euro kosten. Het bedrag van 29 euro was de prijs in het voor- en naseizoen.

Besloten is ook de rondleidingen over het terrein gratis te maken. De Floriade kondigt nog een groot media-offensief aan, waarbij op veel manieren reclame voor de attractie gemaakt wordt: op abri’s en op digitale schermen in steden. Vanaf volgende week is er een nieuwe reclamespot op tv en op de radio.

Geschreven door