Windmill Classic 2022! Internationaal Slowpitch toernooi bij BSC Almere

Het kán en mag weer. De 7e editie inmiddels. Bij de beste Honk & Softbal vereniging van het jaar. Na twee jaar afgelastingen is het dan eindelijk zover. Komend weekend, drie dagen lang top softbal! Met dertig teams en ruim 500 spelers die in verschillende divisies uitkomen: Men’s, Women, Mixed en Coed. Een geweldig ‘Slowpitch’ toernooi naar internationale regels, uniek qua omvang in Europa. Het kan in Almere. Bij de BSC Almere. 

Oefen en poulewedstrijden

Vrijdagavond de 24e zijn er oefenwedstrijden. Zaterdag 25 juni starten de vele poulewedstrijden en zondag de 26e is echt de grote ‘apotheose’ met alle finales. Leuk en bezienswaardig op de zaterdagavond, is zeker de ‘All Star Game’ tussen de twee selectie ploegen bestaande uit spelers komende uit Europa en Amerika. Altijd een gegarandeerd spektakel. Plaats van handeling het prachtige WK stadion van BSC Almere. Ook een gezellig horecaplein maakt deel uit van de toernooi ambiance. ‘Muziekids’ is voor de kinderen aanwezig met een fantastische muziek trolley.

Gratis toegang

Toegang op de toernooidagen is gratis. Speciale Windmill muntjes zijn verkrijgbaar als betaalmiddel. Meer informatie op https://windmillclassic.com/ en https://www.facebook.com/WindmillClassic

BSC Almere – Fanny Blankers Koen Sportpark – Tussen de Vaarten

Geschreven door