Little League Softball 2022 bij BSC Almere in Pinksterweekend

In het Pinksterweekend vindt op het Fanny Blankers Koen sportpark een fantastisch toernooi plaats, vele softballers strijden dan voor het Nederlands Kampioenschap. 

BSC Almere is gastheer van het komende Nederlands Kampioenschap ‘Little League Softball 2022’. Een jaarlijks toernooi voor jeugdige softbal talenten vanuit diverse regio’s in ons land.

Vertegenwoordigende regioselecties strijden tegen elkaar in een drietal leeftijdscategoriën om de nationale titel, die recht geeft op deelname aan de Europese Kampioenschappen later dit jaar.

250 speelsters

De honkbal en softbalvereniging uit ons ‘Ally City’ organiseerde het evenement al eerder met bijzonder veel succes en is inmiddels een vaste locatie voor dit prestigieuze nationale softbal toernooi.

Tijdens het Pinksterweekend gaan maar liefst zeventien teams met in totaal meer dan 250 speelsters op vier velden van BSC Almere in actie, onder ‘t toeziend oog van vele honderden toeschouwers. 

Horecaplein

Een gang naar het fantastische club complex op sportpark Fanny Blankers Koen meer dan waard en waar tevens een gezellig ingericht horecaplein deel uitmaakt van dit sportieve evenement op Aimere! 

Ga dit evenement mee beleven en geniet van de talenten die hun favoriete sport dan beoefenen.

De toegang is gratis.

Geschreven door