Entree Floriade aan Havenkant sluit

De Floriade sluit vanaf maandag de ingang bij De Steiger in Haven. Bezoekers moeten voortaan allemaal bij het Weerwater naar binnen en buiten.

De organisatie wil de focus qua ontvangst, entertainment en beleving concentreren op één centrale ingang: de Weerwater entree.

Het station van de kabelbaan aan de kant van Haven sluit ook. Ter compensatie mogen bezoekers voortaan heen en weer in de kabelbaan. Bezoekers die met de auto komen, worden vanaf maandag met de shuttlebus bij het Weerwater afgezet en vertrekken daar weer voor de terugrit.

De attractie krijgt eind komende week een nieuw entreeplein. Daar komen een rij vlaggen, een enorme plattegrond en een groot memobord waarop dagelijks de activiteiten vermeld worden. De nieuwe inrichting moet eind komende week klaar zijn.

Geschreven door