Rode Rozen & Familie (van de makers van de Gouden Tafel 2020)

Deze zomer spelen ‘Zusjes van Dijk’ met hun familie weer een kookvoorstelling op de Stadsboerderij Almere. Geheel volgens traditie koken zij een heerlijk biologisch vijfgangen diner dat het publiek eet tijdens de voorstelling. 

‘Rode Rozen & Familie’ is een nieuwe tragikomische kookvoorstelling over een familie die het met elkaar moet uithouden. Ondanks generatie verschillen, verwachtingen en herkenbare familie patronen, zal de kokende familie elkaar deze avond terugvinden. Er wordt live gekookt en muziek gemaakt, Het bevat alle ingrediënten voor een prachtige zomeravond waarin eten als metafoor voor het leven wordt gebruikt.

Zie voor meer info:   www.zusjesvandijk.nl    

Van donderdag 11 augustus t/m zondag 28 augustus  op de Stadsboerderij Almere

Geschreven door