Tweede oefenwinst Almere City FC

Almere City is goed gestart in oefencampagne, in Oostenrijk tegen SC Imst werd het een 2-6 overwinning. Bij de rust was de stand 1-3 in het voordeel van de Almeerders.

De thuisploeg kwam na tien minuten op een 1-0 voorsprong uit een vrije schop. Het duurde overgens niet lang voordat City de gelijkmaker had gescoord. Binnen een kwartier zette Jeffry Purriel Almere City  op voorsprong: 1-2. Nog voor de rust scoorde City ook de derde treffer door Pascu:1-3.

Nieuwelingen

In de 2e helft wat nieuwe spelers bij  Almere City. Wildeboer maakte 8 minuten na de rust de 1-4. Nieuweling Faiz Mattoir maakte in minuut 65 zijn eerste treffer in Almeerse dienst: 1-5. Hierna kwam Imst nog even terug tot 2-5 maar uiteindelijk zorgde Almere City met een afstandschot nog voor de 2-6.SC Imst kwam vervolgens uit een strafschop terug tot 2-5. City linksback Thomas Poll bepaalde vlak voor tijd met een afstandsschot de eindstand op 2-6 eindstand.

De komende wedstrijd is tegen Exselsior dat naar Almere komt.

Geschreven door