Man gewond bij steekincident in Almere | Getuigen gezocht

In de nacht van donderdag 11 op vrijdag 12 augustus werd een 24-jarige man in zijn bovenlichaam gestoken. Hij raakte gewond bij een steekincident die plaats vond in de omgeving van de Jozef Israëlslaan en het Spoorbaanpas in Almere.

Hij werd naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling aan zijn verwondingen. De politie is op zoek naar getuigen of mensen die mogelijk meer informatie hebben.

Het steekincident is ontstaan na een conflict tussen de verdachte en het slachtoffer. Wat de exacte oorzaak van dit conflict en het uiteindelijke steekincident is geweest, is nog onduidelijk. Daarom komen wij graag in contact met mogelijke getuigen en/of mensen die meer informatie hebben.

Het signalement van de verdachte luidt:

  • man
  • getinte
  • slank postuur
  • 23 – 27 jaar
  • 1.80 meter
  • Zwarte kleding
  • Zwarte pet

Heeft u iets gezien of gehoord dat met dit incident te maken kan hebben? Of heeft u andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Ook beelden kunnen een belangrijke rol spelen bij het onderzoek. Beschikt u over relevante camerabeelden? Upload deze dan gemakkelijk via het tipformulier, klik hier

Geschreven door