Oogcafé Almere heeft weer een openmiddag

Wie de naam Oogvereniging hoort, denkt veelal aan blinden en slechtzienden. Dat beeld is al heel lang achterhaald. De Oogvereniging is er voor iedereen met een oogaandoening en eventueel een andere beperking, zoals bijvoorbeeld doofblindheid, mensen met een oogaandoening door diabetes of Multiple Sclerose . We zijn er ook voor de familie en de mantelzorgers. We zijn er voor meer mensen dan u vaak denkt.

Het Oogcafé is een plek waar mensen met een oogaandoening elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Regelmatig staat het Oogcafé in het teken van een bepaald thema. Woont u in Almere of omgeving? Kom dan gerust bij ons langs. U hoeft niet direct lid te zijn van de Oogvereniging.

Na lange tijd van afwezigheid is er weer een Oogcafé in Almere. Kom kennis maken met het team dat Oogcafé Almere nu organiseert. Een nieuw team, een nieuwe locatie, een andere dag en andere tijden! Een nieuwe opzet! Consumpties zijn voor eigen rekening.

Voor deze eerste keer willen we gezellig bijpraten.

Aanmelden is noodzakelijk, dit kan bij Lydia Davids, via e-mail: oogcafe.almere@gmail.com of  06-39446211

U kunt zich aanmelden tot woensdag 7 september 2022.

Wij houden ons aan de geldende coronamaatregelen!

Locatie: Buurtcentrum Parkwijk, Haagbeukweg 42, 1326 CP Almere
Datum: 12 september Tijd van 13.00 – 15.00 uur.

Geschreven door